Pelle och Anders i 918 svenska mästare!

Efter tre varierande dagar med mestadels svaga vindar stod S606K-seglarna Pelle Nihlmark och Anders Edblad som svenska mästare. Grattis! Pelle har varit en eldsjäl i klassen, förbundet och klubben i många år och håller alltid hög standard på sjön. De är mycket värdiga vinnare.

S606K blev dessutom den klubb med flest deltagare och fick diplom för detta. Klubbens seglare placerade sig från toppen till botten, förutom mästarna placerade sig ytterligare två båtar sig på topp tio, 896 Martin Angsell och Pär Johansson på sjätte plats och 837 Richard Larsson och Ebba Brötell på sjunde. Grattis till dem också, och till alla andra som fick en finfin seglingshelg med för många årets första sommarvärme. Hela resultatlistan här.

Stolta nybadade segrare

2 kommentarer tillPelle och Anders i 918 svenska mästare!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>