Kort rapport från EkBK KM i 606

UPDATE – 12 båtar till start, tre frånS606K och sedan en båt med ett ben i vardera klubben. Bästa S606K båt blev SWE 449 som kom in på en andra plats i tävlingen – formen håller i sig två spikar och en femma.
Grattis till Göran och Mårten som både blev EkBK-klubbmästare och vann tävlingen. Mårten har dessutom skrivit några kommentarer kring deras framgång. 
Nu finns även resultaten publicerade.

Johan W som gastade åt Simon i SWE 869 skriver:

Stabila vindar i 3 race, men i sista vred det kraftigt på ena kanten innan vinden dog. Pajala ledde  stort sista racet, i princip ett kryssben till sista båt.

Resultatlistan fotad av Johan Wallinder

1 kommentar tillKort rapport från EkBK KM i 606

  • SWE500

    En kanondag ute på Ekerö. Vinden låg rätt på det relativt begränsade seglingsområdet – möjliggjorde mycket lång bana – längden var i stil med en SM-bana. Tre första racen var mer eller mindre ”helärliga”. Fjärde racet var som tidigare nämnts – bingolottorelaterat. Men som Johan Frank brukar säga ”det såg väl alla att det var högerkanten som gällde – det var ju helt uppenbart”. Tyvärr fick vi inte möjligheten att gå ut på högern – var hela tiden låsta av andra båtar 🙂

    SWE449 fortsätter att imponera – kul.

    Stor elog till grabbarna som fixade denna underbara söndag.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>