Lite vårkänslor eller ….

Tre båtar på gång - 868, 424 och 837 vid kranen

Krister Carlsson hälsar från Gastbanken att han gärna seglar 606a under den här säsongen

wm är fortsatt optimist – funderar starkt på att premiärsegla till helgen. I Islingehamnen, där vi har klubbens kran har isläget förbättrats radikalt, dock är det fortfarande is vid kajen och ut till de närmsta bryggorna. Om det mot förmodan inte blir isfritt hoppas vi på ett litet gästspel i Nynäshamn.

För er som tagit omvägen via 606-förbundets hemsida och läst om vårt träningsupplägg är ni välkomna att läsa mer och passar det skall ni absolut anmäla er och vara med. Varmt välkomna. Sista anmälningsdag 31 mars 2009. Maila wm om ni har några funderingar.

1 kommentar tillLite vårkänslor eller ….

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>