Sthlm 606 Cup | Finaldags

Hoppsan har vi redan kommit till sista tisdagen för den här säsongen? Vi som har varit med de sista veckorna kan kanske motvilligt erkänna att det börjar bli lite mörkt när vi skall ta upp båtarna, men det är fortfarande varmt i vattnet och det känns ändå som att sommaren hänger i ordentligt så här i slutet av augusti. På tisdag är det Richard & Co i SWE 837 som dukar Islingehavet för ännu en högtidsstund. Passa på att slipa formen till helgens Rikscupsregatta eller varför inte bara komma ut och njuta av ännu en skön kväll?

Hur som helst – det är nu det skall avgöras vem som blir årets Klubbmästare och platserna därefter.

En intressant notis är att det endast är en båt som deltagit på alla 10 tisdagarna som varit, det är SWE 918. Därefter 3 båtar som varit med på 9 tisdagar. Dessa fyra båtar ligger dessutom alla i topp på listan, så här långt. Efter tisdagens race får man räkna bort två deltävlingar, vilket kan ge lite omkastningar i resultatlistan.

Anmäl er som vanligt och tala om för kompisarna att ni kommer till start. Just nu 7 båtar anmälda, blir det månne rekordavslutning med 14 båtar på startlinjen?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>