Stockholm 606 Cup – snart halvvägs

Vi har nu kommit fram till femte deltävlingen i S606Cup. Snart har vi kommit halvvägs i årets Cup av totalt 11 planerade tisdagar där nio räknas in i totalen. Än så länge stryker vi inga resultat, vilket gör att resultatlistan ser lite svajig ut. SWE 918 har en fortsatt liten ledning i den sammanlagda cupen.

Imorgon är det Åsa och Fredrik i SWE 833 som är funktionärer, dags att duka till stor seglarfest. Det var bra förra veckan och det blir minst lika bra i morgon. Solsken, 22 grader och 6 m/s är prognosen. Nu är det dags att slå deltagarrekord!

Anmäl er här till höger och tala om för kompisarna att ni seglar.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>