Dags att lätta på lädret - träningsavgift och årsavgift

Det är snart sommartid, en bra tumregel föratt ställa in klockan är att tänka – På våren ställer man fram sin 606a …..

Det är oxå dags att  lätta på lädret och betala avgifter till klubben.

Årsavgift

För er som inte betalt årsavgiften – ni är bara en månad sena nu 🙂 Länk till detta finner ni här.

Träning

Anmälning på riktigt till träningarna görs genom att man sätter in 850kr på plusgiro 39 90 12-4 senast den 8e april.

Märk upp inbetalningen med segelnummer + ”träningsavgift” (Exempel SWE500, träningsavgift)

Nu blir anmälan bindande och här är det viktigt att ni håller deadline. Träningsaktiviteterna skall vara självfinansierade och vi har kalkylerat med 8 båtar för att täcka kostnader för tränare mm.

 Blir vi fler båtar kan vi utöka träningarnas innehåll med ytterligare moment, alternativt återbetala delar av avgiften. Vi har massor med idéer om träningar – men det tar vi en diskussion om inom gruppen då träningarna börjar. Blir vi för få kan vi bli tvungna att ställa in eller höja avgiften …. Nåja detta görs förstås i samförstånd med de som har vsat intresse. Har ni några frågor – tag kontakt med Roger.

Efter läns kommer kryss, foto P Nihlmark

Upplägget i år är liknande det vi körde förra året – båthantering och tighta situationer med startträning, rundningar och att segla i störd vind. Allt under ledning av Mattias Karlsson och hans videokamera 🙂

Vi har även fått förfrågning från när och fjärran om att bara delta på helgen eller spontant en eller två träningar. Det är givetvis kul att så många som möjligt kommer och deltar. Den största behållningen får man om man deltar i hela serien! Vi återkommer om vad det kan kosta att delta på delar av träningarna.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>