Stockholmscupen 6 | Seglarfest anyone?

En kanonkväll med smult vatten, 20 plusgrader och solsken. Nio båtar till start och en hyfsad vind som mer handlade om att finna tryck än vrid. Det var helt enkelt segel-propaganda på Islinge i kväll! Tighta situationer med regel-diskussioner efteråt och dessutom centimeterstrid på mållinjen i ett par av racen.
Stort grattis till kvällens suveräner Olle och Johan i SWE 349 som var med i toppen hela kvällen och kammade hem två spikar och en fyra. Två blev till slut Pelle och Jocke i SWE 918. Alla resultat finner ni under Resultat 2009. SWE 381 Sam och Jonas fixade fina banor och tog en och annan bild och filmsnutt som kommer upp här inom kort.

Sjösättning, foto: wm
Så här fint var det igår innan start, lite mörkare när vi tog upp.

2 kommentarer tillStockholmscupen 6 | Seglarfest anyone?

  • Johan

    Vad händer med bilderna och videon? De syntes filma och fota flitigt så något borde vi väl få se?

  • wm

    Även wm undrar var de fina bilderna tog vägen. 🙂 vem vet kanske känner Sam och Jonas lite extra press nu …

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>