Silly season S606K | Eldsjälar till den virtuella verksamheten

Som ni kanske har uppmärksammat har vi nu kommit till seglingens ”Silly season”.
Tävlingssäsongen på Islingehavet är över och transferfönstret har öppnats. Vissa jagar båt, andra nya gastar och planerar mek till nästa säsong. Kanske köper nya töj, samt börjar med att stryka allt viktigt i kalendern på tisdagar till förmån för 606-segling 2012.

Andra kollar in framtiden för klubben och dess virtuella verksamhet. Vi har en fin tradition att leva med liten och slimmad organisation som växel-drar vår verksamhet på enklast möjliga vis.
Sittande styrelsen håller på att knyta ihop säcken för året som varit och tjuvstartar med att redan innan årsmötet i november lägga grunden för nästa säsong.

Det innebär bla att valberedningen arbetar på att finna intresserade gastar och rorsmän till att medverka och bidra till den fantastiska klubbs verksamhet och utveckling.

Över till valberedningen:

I dagens styrelse (på fyra personer) så har minst två personer aviserat sin avgång efter att ha varit med i ett antal år.   Inför nästa verksamhetsår söker vi 3-4 personer till styrelsen.

Hur mycket arbete och tid det innebär beror mycket på vilka visioner och ideer man har i styrelsen och vill genomföra. Den löpande verksamheten sköts med ganska små insatser. Alla grundläggande komponenter finns redan på plats.

De finns i dagens styrelse ett antal roller/ansvarsområden men det är helt och hållet upp till styrelsen själv hur man organiserar sig. Idag har vi rollerna ordförande, webmaster, kassör och tävlingsansvarig

Vi hoppas på er seglare och att även ni känner att dax att bidraga till klubben genom att stafettpinnen ett år eller två. Hör av dig till någon i valberedningen (eller sittande styrelse) – annars finns det stor risk för att vi hör av oss till er 🙂

Valberedningen 2011

Anja Kullberg – ordf. tfn 073686129

Niklas Litoft, tfn 0707965678

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>