S606K Söndagsträning

Klubbens tävlingsaktiviteter är över för i år. En säsong som startade i april med försäsongsträning, träningsregatta, och sedan Sthlm 606 Cup (11 deltävlingar) och Sthlm 606 Regatta i helgen som var.

Ett snabbt överslag ger att vi genomfört minst 60 starter i år träning och tävling tillsammans – imponerande!

Torsviks Båtklubb som hyr ut sin hamnplan till oss förbereder sig för att ta upp sina båtar igen och vi behöver lämna plats för dem senast den 16 september.

Men vad gör man nu då? Lägga sig ner och dö? Det är fortfarande varmt i vattnet och visserligen lite för mörkt på tisdagskvällarna? Skall man bara parkera nu och vänta på de sista regattorna eller kanske rent av köra båten till vintervila?

Nej – nu börjar eftersäsongsträningen.

Inget välorganiserat med tränare, men likväl en möjlighet att träna med full fokus med situationer runt bojarna och på banan.

SWE 905 – Peter och Hans vill köra och undrar om det är fler som vill hänga på. Söndagar 10-12 är ett förslag.

Kolla igenom möjligheterna  att vara med innan ni kör hem era båtar. Vi har möjlighet att stå på kajen bredvid vår kran på samma sätt som vi gör på försäsongen. Blir det många får vi ta ett snack med kommunen – men det känns som ett angenämnt problem om båtarna kommer ut på vattnet och tränar.

Skriv en kommentar på detta inlägg eller lägg ett mail till wm så vi får pejla intresset. Även intresserade gastar bör höra av sig….

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>