Sthlm 606 Cup – på tisdag är det dax igen

Nu är semestertiderna snart över och vi kan äntligen börja raca på tisdag igen. Fyra deltävlingar återstår av Stockholm 606 Cup, vinnande båt får representera klubben i Stockholm Klubbmästerskap som arrangeras av StSF senare i September.
Perfekt att köra bort ringrosten till SM i Uppsala. Islingehavet har precis lika krokiga vindar som Ekoln i Uppsala och om man får tre race att tävla på en enda kväll ja då har man de bästa förutsättningarna att vara på topp på kommande veckoslut i Uppsala, där nästan 50 båtar gör upp om årets SM titel.

Anmäl er som vanligt på anmälningsfunktionen här till höger.

Lite skvaller oxå – vi kan glädjande berätta att SWE 881 har bytt ägare och att den nya ägaren Carl-Johan kommer att tävla med oss i S606K. Välkommen i gänget! Första start är kl 18.30 på tisdag den 9e augusti.

1 kommentar tillSthlm 606 Cup – på tisdag är det dax igen

  • Carl Fredrik

    Tack för uppmärksamhet att 881 har återkommit till Islinge och att vi är välkomna i gänget!
    Det skall bli kul med riktig entypssegling.

    Med vänliga hälsningar
    Carl Fredrik

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>