Sthlm 606 Cup – dags för nya vindar

Nu är det dags igen – de senaste veckorna har det varit lite snurriga vindar och endast två race per kväll har kunnat genomföras. Vi hoppas förstås på bättre vindar på tisdag. Kvällens funktionärer är Göran och Elke i SWE 472 som seglat i klubben i massor av år men som lyst med sin frånvaro denna säsong. Kanske blir de åter smittade av glädjen till kappsegling som alla vi andra och dammar av båten till nästa vecka och till Sthlm 606 Regatta den 3-4 september? Förra året gjorde Elke en film som vi kör i repris.

Anmäl er som vanligt på anmälningsfunktionen till höger, första start är som vanligt kl 18.30.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>