Träning i lätta vindar

Lördag i maj, hundratals saker som skall hinnas med. Tre tappra båtar låg startklara och väntade på att vinden skulle fylla i. SWE 448, 500 och 890 fick fin vind efter en stund och rejält med träning och feedback från Mattias.
Efter en hel dags träning tar vi nya tag imorgon igen. På söndag startar vi 10.00, då bör vinden ha hittat ut på fjärden. Imorgon blir det fler båtar SWE 849 och 918. Kanske ännu fler?
Det ligger en imponerande samling 606or i Islinge, just nu 15 båtar och fler kommer inom kort. En ny båt anlände från Västervik idag, välkommen i gänget Swe 488 (?) Imorgon em får vi dessutom tillgång till sommarplatserna innanför grindarna.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>