Seglingspendling för att träna med S606K

Det finns många etablerade begrepp om att pendla, att bo på ett ställe och verka på ett annat. Kärlekspendla, jobbpendla, veckopendla, nu har vi även etablerat seglingspendling.

I år har vi långfrämmande i form av två båtar från Nyköping/Oxelösund som pendlar till våra tisdagsträningar i Islinge. wm skickade ett par frågor till Gunnar Rehn (SWE 914):

Hallå Gunnar – hur är det att seglingspendla till Lidingö på tisdagskvällarna?

Jag tycker att pendlandet går ganska bra, man får räkna med 1,5-2,0 timmar för att vara i tid. Senast åkte vi kl. 16.00 fr. Nyköping och då var jag på plats 17.55, skutan låg i sjön 18.02 pip…

 Hem går det mkt fortare, inga problem alls med trafiken, bara att stå på. Vi brukar vara hemma vid 22.30 så det är helt ok.

Hur är det ,med det sportsliga då? Är träningarna bra?

Träningen är rolig och givande, kul att så många är med och tränar. Jag brukar ligga och harva själv utanför Oxelösund på våren, detta är mkt roligare och är naturligtvis mkt bättre träning.

Hur ser det ut framåt då, Rikscupstävling i Kullavik första helgen i maj? 

Vi kommer att fortsätta vår träning i Stockholm efter Kullavik och Gävle, absolut är det värt att åka några mil för att få till rolig och bra träning.

Lite synd att inte fler ställer upp på Kullavik, bör inte vi kunna åka dit en gång / säsong för att köra race (Rikscup)?
Detta måste vi diskutera inför nästa år tycker jag. I dag är vi bara 10 st anmälda, jag hoppas verkligen det kommer några fler när man kör 80 mil och ska bo på hotell 2 nätter.

4 kommentarer tillSeglingspendling för att träna med S606K

 • SWE 271

  Hej,

  Kom igen och anmäl er till Kullavik, det är ingen båt från Tjockhult anmäld!!!

 • SWE500

  50% av SWE500 är på tjänsteresa så det funkar inte för oss.

 • Jonas SWE 271

  OK, hoppas att ni kommmer till Gävle,

 • SWE500

  Nopp – det krockar med Watski2Star somm både Johan och jag skall segla.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>