Sthlm 606 Regatta | Allt ni behöver veta

Startfartyg med tävlingsledningen, foto: Mats Båvegård

Det börjar så smått närma sig första start i helgens regatta på Stora Värtan.
Inbjudan och preliminära seglingsföreskrifter innehåller en heldel matnyttigt.

I år blir det tre klasser 606, Soling och H-båt. Tävlingsledare är vår alltid lika glada kompis från Kalmar – Patrik Schander med kompisar.

Här har vi samlat lite högt och lågt om regattan. I år anordnar Stockholms 606 klubb regattan i samarbete med Viggbyholms båtklubb (VBK). Viggbyholms båtklubb ligger i Täby, i nordvästra hörnet av Stora Värtan. Adressen är Hamnvägen 1, Täby. 

I klubbens lokaler har vi regattaexpedition på fredag kväll kl 17-20 (utökat en med timme) och lördag morgon 08.00 -09.00. Sjösättning kan göras på plats mot en mindre avgift – tag kontakt med Jonas Weståker tfn 070-9714225 om tider.
Vi ser gärna att så många som möjligt kommer på fredagen och sjösätter så att vi hinner med att få alla båtar i sjön i tid till skepparmötet kl 09.15 på lördagen. 

Vi har ordnat med reserverade bryggplatser hos Ina Marin som ligger strax söder om Viggbyholms båtklubb. Info om dessa får ni på regattaexpeditionen eller av Jonas Weståker.

BTW Det går fortfarande att efteranmäla sig till regattan ända fram till skepparmötet på lördag.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>