Sommarstiltje?

I Islinge har inte ett startlinje lagts på en månad snart och det kan man väl betrakta som stiltje.

wm sitter i radioskugga och kollar mest tellisarna på semesterskutan efter en fantastisk upplevelse på Åland (Finska Mästerskapen).

Dock lite nytt att rapportera:
Vi har nu gjort klart att även H-båtarna deltar på vår Sthlm 606 Regatta i år, de höll på att få sitt DM inställt pga strul. Välkomna till vår tävling som i år utgår från Viggbyholms BK. Alla detaljerna finns att läsa under fliken Kappseglingar. Vi hoppas få till webbformuläret annars går det att göra som Nikolaj som redan anmält sig som ”Soling”, tills vidare. 

Men snart är det augusti och då är det dags för Stockholms 606 Cup igen. Den 10 augusti startar vi igen. Anmälningsformuläret är uppe och det är bara att anmäla sig – extra viktigt denna gång då vi har lite dålig koll på vilka som kommer igång redan den 10e efter semestern. För de som skall ner till SM är det perfekt tillfälle att damma av ringrosten.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>