Sthlm 606 Cup | Halvtid

Oj var tiden går fort när man har roligt. Vi har haft 6 tisdagar med fint seglarväder och riktigt bra förhållanden så här långt. Två tisdagar är kvar innan sommaruppehållet. Kollar man resultatlistan ligger SWE 349  fortfarande i topp, följt av SWE 868. Men det kanske är dags att räkna bort en segling (av 12 i totalen skall 10 räknas in) och då ligger SWE 918 bra till.

Hur som helst på tisdag är det dags igen, fina förhållanden utlovas som vanligt, denna vecka är det Simon & Co i SWE 869 som står för funktionärsjobbet. I kväll är det tre båtar anmälda och det borde kunna bli ännu fler båtar på startlinjen än förra veckans 12 båtar. wm vet att Björn SWE 432 har smugit ner sin båt till TBK – blir det premiär denna vecka och får vi kanske se Thomas & Petter på startlinjen igen innan Mariehamnsregattan?

Väl mött på tisdag – och glöm inte bort att anmäla er på hemsidan för att sätta press på kompisarna, första start som vanligt kl 18.30

1 kommentar tillSthlm 606 Cup | Halvtid

  • Simon SWE 869

    Olyckan har slagit till i helgen. Min kamera är paj. Skall till kameraverkstan i morgon men sannorlikheten för att få den lagad på studs är nog nära noll. Tyvärr är det risk för att den dokumentativa delen av funktionärsuppdraget blir aningen klen. Såvida inte någon har en kamera att låna ut …

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>