Sthlm 606 Cup | Omgång 3

Wow vilken kväll det blev i kväll med. Kanske inte lika högtrycksbetonat som de tidigare omgångarna, men mot alla odds det klarnade det upp mot kvällen och solen tittade fram en stund. Richard & Co lade en fin bana och tre race blev det även denna kväll. 8 båtar kom till start där SWE 449 och SWE 472 gjorde säsongspremiär.

Ikväll var det vind från Lidingö som stod för underhållningen, framför allt gällde det att hitta byarna. Det är Islingehavet när det är som sämst,eller roligast eller kort sagt knepigast. Inget tvivel om att det var knepigt. Ena stunden tvåa sedan sist och sedan det omvända.

Kvällens dominanter var SWE 349 Olle och Johan med två spikar och en andra plats. Bra seglat!
Tvåa var SWE 868 och trea SWE 837 (funktionär) följt av SWE 869 och SWE 449. Alla resultaten från i kväll finner ni som vanligt under Kappsegling.

Laddade killar i SWE 349, foto Richard Larsson

wm konstaterar att det kostar på i den sammanlagda cupen att utebli en tisdag. De två tidigare veckornas gigant SWE 918 har halkat ner till en fjärde plats och ny ledare i Stockholms 606 Cup efter 3 omgångar är Olle och Johan i SWE 349, tätt följd av Richard, Ebba och Fredrik i SWE 837.

Richard hörsammade min uppmaning om att filma och toppade med tre kameror, med både video och fotografier. Med lite tur blir det både rörligt och stillbilder inom kort.

5 kommentarer tillSthlm 606 Cup | Omgång 3

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>