Säsongsupptakt | Checklistan

Snart är det dags och skaka av sig vinterdammet och komma i rätt mindset.

Hur var det nu man gjorde?  Förutom att komma ihåg  båten, seglen, gasten, banan, konkurrenterna och allt det där andra? Finns det nån bra checklista? wm tipsar om David Dellenbaughs nyhetsbrev Speed & Smart:  How to minimize risk.


Det är en bra artikel, lite ytlig, med13 punkter som checklista och som gör dig till den självklara vinnaren 2010. Allt från att lära sig KSR, läsa seglingsinstruktioner, träna båtfart och manövrar till att putsa på båten. Hur svårt kan det vara?

Om man tycker att man behöver mer kan man alltid kasta kolla in mer av samma sak. Preparation is everything (almost)

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>