Påminnelse om funktionärskväll

En mörk dag i vintras publicerade wm en lista på funktionärer för Stockholms 606 Cup, dvs våra tisdagskappseglingar. Det var säkert tio minusgrader och drivis och ingen funderade så mycket på det. Nu behöver vi få klartecken från alla er som står på listan. Har ni bokat in datumen? Efter genomförd funktionärskväll har ni dessutom en tredjeplats att bokföra i resultat-sammanställningen.
Maila tävlingsansvarige Jonas,  att ni har bokat in aktuellt datum i kalendern.

Om ni mot förmodan har giltigt förfall (vad kan det vara, som är viktigare än en kappsegling?) måste vi veta detta oxå. Så att vi i tid får fram en ersättare. Bäst gör man detta genom att kommentera detta inlägg med ett upprop om att man behöver byta dag, eller maila Jonas.

Listan hittar ni här

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>