Kappsegling | SM någon?

Karlshamns webbsida, www.karlshamnssegelsallskap.se
SM i 606 går 13-15 augusti 2010. Karlshamns Segelsällskap rustar för SM. Organisationen är på plats, hemsidan är uppdaterad och nu väntar vi bara på islossningen. Både på seglingsvattnet och i anmälningslistan. wm kollade in aktuell status och fick ihop 21 båtar.
S606K är just nu ”största klubb” med 4 båtar anmälda, SWE 890, 849, 500 och 424, tätt följd av arrangörsklubben med tre båtar. Många 606-kändisar saknas fortfarande och det borde kunna bli uppåt 50 båtar även i år.

Anmälan görs via 606-förbundets kappseglingskalender, bara att knappa in och börja planera!

2 kommentarer tillKappsegling | SM någon?

 • Hej,
  Saknar flera Stockholms båtar i anmälningslistan till Rikscupen i Stenungsund! Ni lär väl knappast att ha isfritt till 1 maj helgen i Sthlm. Så kom ner till Västkusten och segla.

 • Niklas SWE500

  Hej Jonas!

  Som det ser ut just nu så lär vi inte ens få ut båtarna från vinterplatserna utan att skotta ut dem 🙂

  Jag tror nog tyvärr inte att det blir tokmånga båtar från Stockholm i Stenungsund av lite olika anledningar. Några till men inte många.

  Ser jag bara till mig själv handlar det om försenad sjösättning av stora båten (sker nu i denna vevan) som sedan skall göras klar till Lidingö Runt 8e maj, träningsläger på hemmaplan helgen innan, annan kappsegsegling under pingsten och sedan Gävleregattan den 22a maj, Watski2Stor i slutet av maj, etc. Sedan var det något med familjefriden och hyffsat lång transport för en helg.

  PS. Skall också hinna med att fixa kölskadorna efter vår turisttur i höstas 🙂

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>