Dags att fylla kalendern 2010

Tight segling - Rikscupsavslutning 2008, foto sswl.se

Tight segling - Rikscupsavslutning 2008, foto sswl.se

Styrelsen kommer att skicka ut ett förslag på tider för tävling och träning i tid till årsmötet. Lämpligen kollar ni upp tiderna i kalendern och bokar av bröllop, studentskivor och annat oviktigt. Om det mot förmodan inte funkar kommer ni till årsmötet och debatterar så att vi får ihop en kanonsäsong 2010.

Vid sidan av klubbtävlingarna har vi även rikscupen i 606 som startar med en ny deltävling redan 1-2 maj i Stenungssund. Övriga datum har inte kommit ännu, men vi räknar med att vi kör vårt KM som vanligt 1a helgen i september. Mer om rikscupen finner ni på förbundets hemsida.

En annan klart intressant tävling är Mariehamnsregattan som i år även är Finskt Mästerskap. Tre dagar 16-18 juli  blir det garanterat spännande tävlingar med rekordmånga deltagare. Blir det årets största entypsregatta i Norden?
Mer info kommer på ÅSS hemsida

Uppdaterad – Niklas tipsar om att Gävles rikscupstävling går av stapeln helgen 22-23 maj

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>