Lidköping short update

Vädret – det glömmer vi snabbt, men finalseglingar har det varit. Fyra race blev  det idag. Efter första dagen leder Björn lager och Pelle Lindell. Alla resultat och bilder från dagen finner ni på SSWL hemsida

Rikscupen avgjordes redan i dag och vinnare totalt blev SWE 890, Thomas och Mathias Lundberg, S606K. Stort grattis! Tvåa blev SWE920 från Gävle och trea SWE909 från Uppsala. Lottpriser delades ut och allt detta kan ni läsa om på 606  förbundets hemsida så småningom.

Imorgon är det två race till och vi seglare hoppas på lite mindre regn och blåst än idag.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>