Klyscha – Det som inte …. härdar!

Lidköping bjöd på höst, inte så där mysigt med fint solljus och varma höstvindar. Här bjöds på det där andra som man oxå förknippar med höst. Regn, kyla och blåst, lite smådjävligt helt enkelt. Men som rubriken antyder – det som inte dödar härdar! Heja SSWL som fixade bra tävling trots omständigheterna!

Bäst under dessa förhållanden var Björn och Pelle i SWE886 som vann regattan totalt. I klubben får vi anledning att gratulera Thomas och Mathias Lundberg SWE 890 som klättrade upp till en andraplats totalt. Trea blev Team Wilda SWE909.

Thomas och Mathias hade verkligen marginalerna på sin sida denna helg. Tvåa i regattan på samma poäng som trean och dessutom vinnare av Rikscupen med minsta marginal, 1 poäng upp till tvåan. Resultat från regattan finner ni här

Thomas och Mathias är klubbens Champs denna säsong! Stort grattis!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>