Stockholmscupen 7 | Final med gäster

Våran loggaIkväll fick vi en fantastisk final på årets Stockholmscup. Varma friska vindar från syd och solsken. 8 båtar kom till start, 7st 606or, varav en gästbåt Marcus och Jonas i SWE 405 och en C55 (The Nihlmarks). Vi som var där njöt som vanligt av bra racing med närkamper och täta race. Ikväll var det ovanligt jämnt i toppen, tre olika båtar spikade i racen. Stort grattis till Richard och Fredrik i SWE 837 som med serien 1, 2, 3 vann kvällens deltävling, tvåa kom höstens hetaste båt Johan och Olle i SWE 349, även stort tack till Göran och Jojje – för lagom långa och raka banor. Göran fotade flitigt och lovade ett par bilder till hemsidan – stay tuned!

Det funkade bra med C55 tillsammans med 606orna och alla som var med i kväll var överens om att det kan vi göra mer av nästa säsong.

Detta var sista tisdagen som vi tävlar i Stockholmscupen 2009. Det innebär att vi även har en totalsegrare 2009 – SWE 868 Roger och Mats.

Alla resultat från kvällen och sammanlagt  finner ni som vanligt under Resultat 2009.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>