Stockholms 606-regatta | Update 12 augusti

Efter läns kommer kryss, foto P NihlmarkNästa Rikscupstävling går som bekant i klubbens regi 5-6 september. Efter att ha sett hur proffsigt SSWL genomförde SM inspireras vi till att ta tag i detta arr. Projektledare för tävlingen är Roger Chudi, SWE868. Som vanligt  kommer Patrik Schander & co och hjälper oss med tävlingarna så att vi seglare får en chans att koncentrera oss på att segla. Medarrangör är Askrike SS, dessutom kommer Soling-klassen att köra sitt RM samtidigt. Sista anmälningsdag är den 28 augusti, sedan blir det förhöjd avgift.

Antal anmälda idag (090812)

  • 13 st 606 varav 9 båtar från klubben
  • 8 st Solingar

Våran loggaTill  medlemmar i S606K vill vi särskilt uppmärksamma att till ett arr av den här storleken finns det alltid behov av ett par extra händer –  före, under och efter tävlingarna. Det kan handla om att skylta upp vägen till Askrike SS, bidrag till prisbordet eller snygga upp efter genomförda tävlingar. Dessutom kommer vi att behöva ett par extra funktionärsbåtar.

Anmäl ditt intresse till Roger Chudi eller Göran Ekdahl och berätta vad du bäst kan hjälpa till med.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>