SM update | 2a tävlingsdagen

Även idag fick vi vänta på vinden, men idag skickade de ut oss redan vid nio och avslutade dagens seglingar vid femtiden. En fin dag på sjön som ibland handlade mer om bad och sol än rena raka seglingar med lika förhållanden. Men arrangörerna gör ett kanonjobb som sliter med banor och bojar för att få till bra seglingar.

Leder efter dagens tävlingar gör fortfarande SWE 243. Men Uppsala och hemmaklubben SSWL jagar på pallplats tillsammans ett koppel ålänningar och förra årets SM vinnare Björn och Pelle. Det blir tufft imorgon  med och två race återstår.

Efter dagens race:

  1. SWE 243 Jonas Berntsson och Magnus Lundberg, SSTS
  2. SWE 909 Mikael Gelin och Charlotte Bornudd, USS
  3. SWE 548 Pontus och Jan Apelberg, SSWL

Ifrån klubben ligger  Pelle och Anders 8a, Jocke och Olle 17e, Roger och Mats 22e och därefter Richard och Micke, Göran och Jojje, Göran och Martin , Jonas mfl, Polly och Anton och Göran, David och Kjelle.

Vem vinner SM och vem vinner klubbkampen? Imorgon avgörs det!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>