SM feber | Lugnet före stormen

Idyll? foto: wmEn Passande titel för dagen. På Islingeviken var det spegelblankt när resan startade och på vägen hit sågs inte många vindpustar. Väl framme  i Lidköping råder ett lantligt lugn. Man får nummer att klistra på i fören i takt med att man anländer, YRSA fick nummer två och SWE229 nummer tre. Glädjande blåser det faktiskt en del och vi har varit ute och seglat ett kort pass och känt på stämningen. Idag blåste det från Nord och det blev lite sjö. Annars är det stor entusiasm bland arrangörsklubbens alla funktionärer. Vi tog en bild på bryggorna som skall rymma 60+ båtar redan i morgon. Nu ikväll har det kommit 25 båtar, och stämning är på topp.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>