Hårdvarutest

I helgen fick vi se en ny 606-rigg från Selden på SWE 244 (med Fin 18 i storseglet). Det såg fint ut på håll och det är klart att vi gärna vill höra lite kommentarer från Nordholm & co om hur den funkade. Björn Österberg snackade om den i höstas och menade då att den borde vara idealisk för en tremannabesättning, nu har vi en i fullskaletest och det skall bli spännande att se om det leder utvecklingen framåt.

wm skrev lite om dopade block från Ronstan i januari, det såg lovande ut och nu har prylarna körts i testbänk av APS. Kanske inte helt vetenskapligt, men jämförelsen är mot några av Harkens standardprodukter. Kolla in själv.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>