Stockholmscupen | Vem vinner i år?

381 och 500 foto P NihlmarkLäge för lite vadslagning? Med endast timmar kvar till första deltävlingen i årets Stockholmscup passar wm på att spekulera om vem som kan tänkas ta hem cupen 2009. Förra året var det Göran & Elke i 472 som visade  att det går att slå de tidigare årens suverän, Pelle och Joakim i 918. Ser man till resultaten är det flitigt deltagande och jämna resultat som krävs för att vinna totalt.

Vad är då årets recept på framgång? Träning är aldrig fel och de flitigaste har varit de som deltagit i klubbens träningsprogram. 381, 424, 500, 614, 837, 868 och 890, samt slowstarters som deltagit några gånger 339 och 449.  Hittills har det handlat om träning, men de flesta kan intyga att de nya besättningarna i 837 och 381 absolut kommer att vilja blanda sig i årets Stockholmscup.

Nu väntar vi bara på resten av klubbåtarna skall komma igång och tävla.
Förra året var det 17 båtar med över säsongen och drygt elva båtar till start i medel.

wm gissar att Pelle i 918 är revanschsugen men oxå att Thomas och Jesper i 890 ligger bra till för att ta hem årets Stockholmscup. Vad tror ni andra?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>