Sista organiserade träningen med Mattias på tisdag

Efter läns kommer kryss, foto P NihlmarkOj vad tiden går fort när man har roligt. Sista organiserade träningen i S606K med Mattias blir den 12e maj, dvs på tisdag, det har utlovats startträning. Genomgången startar 17.30. Sjösättning före eller efter. Därefter väntar Stockholmscupen 19e maj, Rikscupsregatta i Gävle 23/24 maj för de som riktigt tävlingssugna och därefter ytterligare ett fristående träningspass med Mattias den 26e maj. Detta extratillfälle har spontanbokats efter att träningarna var spikade och därmed inte med i ursprungliga budgeten. För extraträningen kommer vi att ta ut en separat avgift direkt i hamnen, ca en hundring per båt. Mer om detta lite senare.

Väl mött på tisdag, wm

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>