Nu är säsongen igång!

Våran loggaNu är vi verkligen igång. Kompisarna i TBK har sjösatt sina motorbåtar och städat hamnplanen och därmed är det OK att ställa upp våra trailers innanför grindarna igen. Första tisdagen i Maj och det är fullt med aktiviteter på hamnplanen. Vi räknade in 8 båtar i kväll.
Organiserad träning igen, där vi fick instruktioner innan vi stack ut och dessutom  kul genomgång efter dagens seglingar. Idag var fokus på kryssen, med kompasskurser och laylines. Några korta race och  sedan in för genomgång. Nästa vecka kör vi final med träningarna och då blir det övning av starter, samling 17.30 som vanligt.

Dessutom börjar tävlingssäsongen snart. På lördag är det Lidingö Runt och på söndag Sprint Cupen i Uppsala. Helgen efter det kan man ta båten upp till Stora Värtan och segla Ina Marin Viggan Open. Ett utmärkt tillfälle att testa vattnen där vi förlägger S606K  Rikscupsdeltävling. Vår Stockholmscup i 606 börjar tisdagen den 19e maj och första deltävlingen i rikscupen går i Gävle helgen efter.

3 kommentarer tillNu är säsongen igång!

  • Karotten & Co

    Jag och Lotta kör premiär på l-ö runt på lördag. Ser ut som det är fem 606or amälda. Bra tillfälle att köra fartträning och fundera kring divergens och konvergens. Här ska väljas rätt kant. Fem 606or är i alla fall något, nästa år blir vi 30 st? och största klass. Sannolikt kryss i starten och medåka på Askrikefjärden, och det bästa av allt, rakt in i hemmahamnen vid målgång.
    Full fart i badbaljan.

  • wm

    Jag har lagt upp en anmälan om Lidingö Runt under Aktiviteter, bara att anmäla sig. wm

  • Nästa år kan vi samla båtar aktivt, det vore kul med en klass.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>