Avslutningsfest ikväll

Följa John Foto P NihlmarkDet var livat värre på startlinjen ikväll, alla var lite uppsluppna och ville visa vad de går för. Visserligen hade Mattias gett oss instruktioner om att ligga stilla  på linjen och hålla sig i boxen, men disciplinen var inte den bästa i början. Allt eftersom blev det dock bättre och bättre och klar förbättring märktes, redan efter 3-4 starter. Ikväll blåste det dessutom hela kvällen igenom. En värdig avslutningsfest! Efter upptagningen var det videogenomgång med kommentarer.
Alla vi aktiva som har varit med vill passa på att tacka Mattias för bra träning dessa veckor.

Examen blir det inte förrän nästa vecka då vi äntligen börjar tävla i Stockholmscupen 2009. Då får ni som legat på sofflocket akta er – nu är vi livsfarliga 🙂

/wm

2 kommentarer tillAvslutningsfest ikväll

  • SWE500

    Stort tack till Mathias!! See you tonight when we are practising a littel larger boat.

    Sedan skulle jag även vilja passa på och ge en eloge till vår eminenta webmaster (Mats) som ser till att vi har Sveriges mest informativa och uppdaterade klassweb.

  • Maths Mattsson

    Rätt skall vara rätt.
    Bilden av den kämpande 339-an innan målgång på Lidingö Runt är tagen av Lena Danielsson 9/5 16:17. Vi har inget emot publiceringen men fotgrafens namn skall anges.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>