5 st 606 på startlinjen i morgon

Anmälda
I morgon är det liksom officiell säsongsstart i Stockholm. Lidingö Runt går traditionsenligt av stapeln, första start 10.00. 
606 startar i näst sista startgrupp kl 12.30.  5 st 606 är med i den preliminära startlistan. Just nu är prognosen blåsväder och solsken så småningom. Lycka till Polly, Göran och Lotta med besättningar. Lotta som för dagen tävlar för QSS. wm ser fram emot en utförlig rapport om tävlingen och den interna kampen, glöm inte att fotografera.
wm tycker att det är på tiden att kommunen öppnar bron och gör det enklare att ta sig till start, då kan vi ju göra detta till en riktigt lokal seglarfest för S606K.

5 kommentarer till5 st 606 på startlinjen i morgon

  • Blåste det för hårt för er som inte gick i mål? Grattis till er som fullföljde.

  • wm

    I resultatlistan verkar Göran ha gjort bäst i från sig. wm träffade Sven i 339 som berättade att det var blött och att det badades både en och två gånger. Nån annan som vet?

  • Jag har kommit över en bild på Karotten när de badar. Den är mailad till wm. Bilden är tagen från målgången och har superskärpa, så om ni vill ha den, Karotten, så kan ni maila mig.

  • Charlotte

    Tack! Vi har den redan! Detta plurr, som var det andra för dagen, skedde ju på första parkett… Charlotte

  • Jag är grymt impad att ni tog er imål efter två vurpor Karotten! Kan också meddela att ni var den enda 606:a som kryssade hela Askrike med båda seglen uppe.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>