Premiären avklarad

premiar-2009-yrsa-1
SWE 868 aka Yrsa har nu fått sig en duvning på Islingevikens fina vatten. En perfekt dag att börja träna på 6 grader i luften och N vind 3-5 m/s med ett par byar uppåt 8 m/s. Vi körde bort gravrosten på förmiddagspasset för att runda av eftermiddagen med att lägga en bana  och nöta rundningar. Det är fortfarande en del isflak längst in i hamnen, men inga hinder att komma i och segla ut. Dessutom lite kul att segla upp till iskanten i Stocksund och sedan hissa spinnaren. Imorgon kör vi igen! Start kl 10.00 🙂
/Mats och Roger

PS Niklas – Kranen fungerar utmärkt, bara man kopplar in elen. Tack till Göran och Anja för hjälpen DS

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>