Nu är det vår – SWE 500 är på plats!

Nu är det vår
wm med son spanade efter vårtecken denna gråa marssöndag. I Islingeviken fann vi denna raritet, ett säkert vårtecken, fickparkerad bland alla motorbåtar som sover sin vintersömn. En gul pärla i bästa skick, nyrustad, nymeckad och med tillhörande rorsman.
Den observante kan se att årets innovation är en förbättring för trivseln ombord, en mugghållare på scarndäck. Niklas som är mycket seglingssugen hälsar att han ”skall bara köra lite skidor” innan de börjar segla. wm gissar att det lutar åt premiär i påskhelgen.
För er andra som inte varit i Islinge kan wm meddela att det inte finns några fler ursäkter – isfritt i hamnen och massor med plats både vid bryggorna och på hamnplanen

3 kommentarer tillNu är det vår – SWE 500 är på plats!

  • Jag är på gång! Kommer efter påsk.

  • wm

    Enligt andrahandsuppgifter har 5-hundringen tjuvtränat idag på hemmavattnet. Hur mycket försprång skall de få?

  • SWE500

    Tränat och tränat? Nja, mer solskenssegling med en polare för att kolla att vinterns meck fungerar som det skall. Kan meddela att den redan omnämnda kaffemuggshållaren var en höjdare. Funkade helt kanon i 4-5ms och en tung burkande gast 🙂

    Hade två underbara timmar i solsken under – våren!!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>