Mera väder – obs inget skämt

wm fick tips från Safirförbundet nu igen, visserligen gör datumet 1/4 att man är lite extra misstänksam. Sven, Charlotte och Jesper var iväg redan på första delen av kursen och verkade nöjda, läs kommentar här.

 

KAPPSEGLINGSVÄDER MED LAGE LARSSON

 

Första seminariet i vår ”väder-kurs” lockade nära 60 deltagare från olika klubbar och förbund. Att Lage är en kunnig meteorolog visste vi, men inte att han dessutom var pedagogisk och rolig! Vi har fortfarande några platser kvar onsdagen den 1 april kl 18.30-ca 21.00 då fokus kommer att ligga på allt man behöver veta om väder i samband med kappsegling… Tveka inte, anmäl er bums via e-post lage.seminarium@gmail.com

 

Hälsningar Safirförbundet & co

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>