Definition ur KSR | Kappsegla

wm gick på regelseminariet förra veckan och det var ett ständigt bläddrande bland regler och KSR definitioner. Mycket nyttigt, att fräscha upp den exakta betydelsen. Passar därför på att fråscha upp allas minne med en definition i veckan eller så.
Vad är mer passande än att börja med definitionen av att Kappsegla?

isaf-callbook1En båt kappseglar från sin förberedelsesignal tills den går i mål och klarar mållinjen och målmärkena eller utgår, eller tills kappseglingskommittén signalerar allmän återkallelse, att kappseglingen uppskjutits eller annullerats.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>