Nytt år och Ny dag för Stockholm 606 Cup

S606K’s styrelse har nu beslutat att ”hotta” upp årets cup. Vi har ju under många år seglat på tisdagar (gäsp) och många seglare har efterfrågat en ny dag och mer party. Så boka nu in fredagar klockan 19.00 istället!

För att få lite mer fest kring cupen så kommer vi också att ha roliga kringarrangemang och köra helt utan regler (förutom att alla märken skall rundas). Lidingö kommun har varit väldigt positiva och ser våra fredagsseglingar som ett sätt att hålla stökiga 606 seglare borta från Lidingös gator på fredagkvällar och istället skapa möjligheter för meningsfulla aktiviter. Exempel på förändringar finns nedan och för komplett lista se länk:

Cupen i år kommer att seglas på fredagar med start 19.00

Peter Pohl, mer känd under namanet DJ Blue Peter, kommer att dyka upp vid 17.30 varje fredag med sin mobila DJ anläggning. Han har lovat att spela grym musik på högsta volym som får Islinge att vibrera. Tänk ”We are all the winners”, ”Eye of the tiger”, ”Sailing” och en massa andra gamla godingar.

Hans Guste kommer starta ölservering vid kranen 17.00 och kräver att besättningar som sjösätter har minst två öl ”innanför västen” innan sjösättning.

För att locka publik kör vi nära land utan regler dvs det är först runt banan som gäller. Styrbord/Barbord, Lä/Lovart och annat strunt hoppar vi över iår. Ska bli kul att se om vi kan producera några rejäla krockar vid rundningarna och kanske en och annan avmastning 🙂

Alla förändringar

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>