STOPP FÖR VITA SPINNAKRAR!

Efter ett långt styrelsemöte har vi nu beslutat att sätta stopp för vita spinnakrar på våra cupseglingar. Bakgrunden är att vi under senare år märkt en stark ökning av dessa och att det helt enkelt inte är snyggt.

Om inte styrelsen agerar nu så kommer snart hela Islingeviken att förfulas säger ordförande Edblad. Frågan har även diskuteras med Stockholms skönhetsråd som står bakom beslutet och tror att Islingeviken nu kommer att bli mycket vackrare och mer färggrann.

I samband med detta stopp har också Poly köpt in ett antal färgcertifierade spinnakrar som hon nu säljer vi sitt bolag (se länk nedan). ”Alla våra spinnakrar är certifierade av både S606K’s styrelse och skönhetsrådet” säger Polly. Just nu betingar dessa spinnakrar ett något högre pris jämfört med en NS spinnaker men Polly tror att priserna på sikt kan sänkas. Hon betonar att det är viktigt att medlemmarna som idag har en vit spinnaker snarast lägger en beställning och betalar, helst innan semestern.

Stopper gäller from 1 April 2021 och gäller alla träningar och tävlingar anordnad av S606K.

Länk till Poly’s S606K färgcertifierade spinnakrar

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>