Starten av cupen framflyttad

Som tidigare meddelats skulle styrelsen återkomma angående Stockholm 606 Cup. Styrelsen har nu konfererat och vi har beslutat att skjuta upp starten av Cupen tillsvidare. Bakgrunden till vårt beslut är, som vi alla vet, att vården är otroligt belastad just nu och att myndigheterna fortfarande kommunicerar social distansering. Att vi som klubb då skall samla 40-50 seglare på kajen varje tisdag känns i detta läge varken prioriterat eller ansvarsfullt.

Vi fortsätter dock att uppmuntra till gemensam tisdagsträning för dom som vill, som är friska och som följer de rekommendationer som finns.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>