Säsongsstarten

Hej alla seglare hoppas att ni alla mår bra i dessa tider.

Som ni läst sedan tidigare har vi ställt in vårens träning men kör som planerat Peter och Hans virtuella träningspass (läs mer nedan). Styrelsen har nu haft ett nytt möte då Svenska Seglarförbundet har justerat sina rekommendationer. Vi har kommit fram till följande:

  1. Klubben kommer inte att bedriva någon planerad träning i april såsom planerat. Vi uppmuntrar dock att ni tar egna intiativ till träning. Självklart följer ni då de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Svenska seglarförbundet gett. Redskap och kranen är redo att användas under förutsättning att alla deltagare följer reglerna och rekommendationer som gäller!
  2. Vad gäller starten av Cupen så har vi bestämt att vi tar ett nytt beslut den 29 april om vi skall köra igång såsom planerat. Vi kan räkna med att den lag som förbjuder mer än 50 personer att delta på aktivitet fortfarande gäller. Det betyder (något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva) att vi måste säkerställa att vi inte överskrider 50 personer inklusive funktionärer. Styrelsen kan därför komma att ändra reglerna för Cupen. Mer om detta den 29 April.

Styrelsen

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>