Inställt

Hej alla S606K medlemmar

Jag hoppas att ni alla mår bra i dessa oroliga tider. Ingen har väl lyckas undvika att vi just nu har en Pandemi som härjar runt jordklotet och i Sverige. På grund av detta har Svenska Seglarförbundet beslutat att ’förbjuda’ all typ av kappsegling från och med 1 april.

Vi i styrelsen har därför beslutat att vi kommer att ställa in all planerad träning i april (dock så kommer Peter och Hans teorigenomgång via nätet att genomföras). Vidare kommer vi att invänta att förbudet hävs innan klubben startar igång Stockholm 606 Cup. Idag vet nog ingen när detta sker.

Tvätta händerna och ta hand om er

Stockholm 606 Klubbs styrelse

1 kommentar tillInställt

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>