Stockholms 606-cup 11 | Bilder

Vindprognoserna i tisdags varierade mellan 3-17 m/s. Riktigt så blev det inte men byarna från Tranholmen var starkare än vanligt. Tajt segling på fina banor, bojarna hade rentav positionerats med hjälp av lasermätare. Funkisarna från 809 hade även med kameror, och två fina album blev det. Stort tack, och den andra fjärdeplatsen är er.

Den sammanlagda cupen är uppdaterad. Trångt i toppen. 905, i numera lånad båt efter att ha blivit påseglade under SM, leder på 50 poäng. Bara två poäng bakom dem ligger 875, och ytterligare tre poäng ned 933. Det kommer bli två rafflande tisdagar innan cupen är till ända. Totalen finns här.

s606c11_4

s606c11_2016_1

s606c11_1

s606c11_2016_8

  • Album av Niklas Lundbäck finns här.
  • Album av Markus Hårde finns här.

Vi ses på tisdag. Kom ihåg, fem starter ska båten ha gjort för garanterad landplats nästa år.

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>