Återstart av Stockholms 606-cup

Dags för omstart av cupen. Fyra tisdagar återstår och kampen om segern är vidöppen. I ledning är 905 Pohl/Guste, alltid i topp men som fallit på målsnöret från att bli cupmästare tidigare år. Tvåa är årets raket, 875 Gunnemark/Svedin/Schramm, som verkligen hittat farten efter årets båtbyte. Trea 817 Clementsson/Thun har även de gjort ett rejält lyft denna säsong, och jagas av förra årets mästare 428 Gustavsson/Lindberg som aldrig går att räkna bort. Endast fem poäng skiljer ettan från fyran, och bakom tätkvartetten jagar ett gäng till som kan nosa på topplaceringar.

Tänk på att för att få garanterat en landplats till nästa säsong krävs att båten startat fem tisdagar. Kolla totalen om du inte minns hur många gånger just din båt varit med i år. Vi ses!

20160426_191846

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>