Planering för andra halvlek

Ännu en tisdag utan organiserad 606-segling, även om både träning och flytprov setts på våra hemmavatten på sistone. Nu är det hög tid att planera för årets största begivenhet, SM i Nynäshamn 12-14 augusti. Det kommer bli en höjdare för alla som gillar segling, och med Sveriges största startfält alla kategorier på många år. I och med att det är så nära Stockholm och enkelt att ta sig dit räknar vi med ett rekordstort antal deltagare från S606K.

  • Läs mer och anmäl er här.

När du ändå är i farten, gör en preliminär anmälan till till klubbens mästerskap Stockholms 606-regatta. Går som vanligt första helgen i september, den 3-4, med Viggbyholm som bas. För att förenkla för klubbåtar kommer vi i år erbjuda gratis bogsering från Islinge och tillbaka för de som inte vill traila.

  • Inbjudan till S606R finns här, preliminär anmälan gör du här.

I övrigt vill klubben önska en fortsatt god sommar. Cupen återstartar tisdag 9 augusti, en bra uppvärmning inför SM helgen därefter.

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>