Stockholms 606-cup 5 |Bilder

Ännu en propagandakväll med högsommarvärme och skiftande vindar. 22 båtar hade nöjet att hantera kanter som kunde sänka en båt från första till sista plats på ett halvt ben. Rätt båt vann som alltid, grattis till Niklas Clementsson och Jakob Thun i 817 som tog sin första spik i cupen.

Efter seglingarna blev det regelsnack på kajen. Samlingarna där är både lärorika och nyttiga, särskilt med tanke på hur mycket kontakt mellan båtarna det varit i år. Det är viktigt att vi får prata igenom situationer som uppstår på banan, för att lära sig mer om vad som gäller och för att behålla den goda stämningen vi har i klubben. Det kommer bli mer kajsnack framöver, tisdagskvällen är ju ändå bokad så ge det gärna en stund.

Stort tack till Karin, Maud och Per från 449 som var kvällens funkisar, assisterade av Brian från 614 som även skötte kranen. Per och Maud som tog bilderna som kan ses här.

Några sekunder efter startskottet i andra racet, det var en grymt snygg start av alla båtarna.

Några sekunder efter startskottet i andra racet, det var en grymt snygg start av alla båtarna.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>