Hög tid att anmäla dig till Stockholms 606-regatta

Snart dags för kulmen av klubbens seglingar. Stockholms 606-regatta första helgen i september brukar locka uppemot trettio båtar, vilket gör den till en av landets största entypsregattor alla kategorier. Förutom klubbmästerskap är den i år även distriktsmästerskap i 606. Don’t miss, ett måste för alla S606K:are och en höjdare för alla långväga gäster. Bra after sail, ungdomar seglar gratis, fina priser till dam- och mixedbesättningar. Banan är enligt 606-förbundets standard i år med kryss- och länsgate samt start och mål på kryss. Seglingsledning är som vanligt Schander och Co vilket borgar för hög kvalitet.

Tajt start

Tajt start i Stockholms 606-regatta.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>