Dags för rekord?

Som vädret ser ut, smultronbris, värme och sol, är det troligt att Stockholms 606-cup sätter deltagarrekord för säsongen med omgång sex. Vi väntar även celebert deltagande ända från Göteborg, SWE 208 Passupp. Klubbmedlemmar får gärna anmäla sig upp till höger, det underlättar för funktionärernas resultatrapportering. Tänk på tumregeln: först = längst bort. Det gäller både för sjösättning och upptagning:

  • Sjösättning – De som sjösätter först lägger sin båt längst bort, närmast macken. Därefter fyller andra på, tätt. Så blir det inte för trångt eller stökigt för de som sjösätter senare.
  • Upptagning – Först upp rullar så långt bort på TBK:s område som vi kan ha våra 606:or (fem-sex båtar kan stå bortanför den stora båt som ännu står på land under presenning). Efterföljande fyller på. Tänk på att parkera parallellt och tätt, det börjar bli riktigt trångt nu.

Vi ses!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>