Hög tid att anmäla sig till NM och SM

Denna vecka är sista chansen att anmäla sig till Nordiska Mästerskapen i 606 som går 12-14 juli. Ålänningarna har utökat Mariehamnsregattan med en dag då det är mästerskap. Rekommenderas varmt, Mariehamn erbjuder finfina miljöer och härliga seglingsvatten. Hittills är fyra S606K-båtar anmälda.

Mer info och anmälan görs här.

Och om en dryg vecka går anmälningstiden till SM 8-11 augusti ut. 606 har länge varit Sveriges största SM-klass för kölbåtar men förra året slog C55orna oss med några båtar. Årets SM går i Råå, fina seglingsvatten och miljöer där också. Tolv båtar från klubben anmälda, det finns plats för fler.

Inbjudan finns här, deltagarlista här och anmälan görs här. Gör’t!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>