Om s606k.se

Denna webb administreras av wm Jonas Fogde och Sam Victorin.
När de inte håller på och skriver inlägg här kan de ses segla ombord på SWE 832.

s606k.se har funnits på webben sedan 2006. Om man vill läsa äldre inlägg finner man dem under Klubben | Verksamhet 200x.

Sedan 2010 finns vi även på Twitter och Facebook som hemsida att gilla. Hemsidan är och förblir klubbens primära informationskanal. Twitter använder vi som snabb nyhetskanal när vi rapporterar live från tävlingar och annat kul.

Den nuvarande webbplatsen är skapad i bloggmotorn WordPress.
Mallen vi använder är ”Atahualpa” där man kan ladda ner bildhuvuden i formatet 1300*260 pixlar. Det finns även mallar optimerade för visning i mobiler och iPad.

Jag försöker få hemsidan att se OK ut för IE, Firefox, Safari och nu även för mobiler.
Hittar ni fel som irriterar, maila mig och berätta så kanske vi kan få ordning på dessa med.

Ett litet tips när ni skickar in en kommentar  är att använda samma signatur varje gång, då kommer kommentarerna upp automatiskt. Annars får man vänta på att wm skall godkänna den.

I takt med att inläggen kommer upp på förstasidan ramlar äldre information längre ner på sidan, för att sedan falla utanför första sidan. Men all information som publicerats finns tillgänglig det är bara att söka månadsvis  på “Arkiv” i högerspalten.  wm försöker hålla de mest aktuella i rutan till höger på förstasidan för den som snabbt vill finna info.

qrcodewm har noterat att allt fler kollar på hemsidan via mobilen. Iphone, Android och Windows Mobile blir allt vanligare i statistiken över besökare. Målsättningen har varit att finna en lagom smal och snabb hemsida för mobiler.

Kolla in själv med hjälp av QR-code, bara att läsa in i mobilen och koppla upp.